ref: llorens-artigas-1920-2

imagen carta

Barcelona 25/02/1920

Amic Espinal: 

Molt agrahit pel servei que m'has fet enviant els colors no l'hi enviat l'import perque el meu cunyat i ma germana el dilluns dia 1er de mars surten cap a Paris ont arrivaran el dia 2, seran a la mateixa fonda meva (...) crec hi viu en Ricart i tambe hi trovaras aquella data a n'e Miró, ves a saludar al men cunyat que't pagarà el compte d'en Galí; i per si hagues sortit ja ho deixarà a nom teu en un sobre.

Repetesc mil mercés per l'atencio.

Ha vingut en Canals a Paris i ha gestionat una sala pels catalans que exposin amb l'Ajuntament i li ha sigut concedit pel President Mr Jourdain, amb això conve que li' escrivis segurament ja t' deuen haver comunicat que ets nou de les Arts i els Artistes, per tant seras ben colocat i en bona companyia, 

Tinc el sentiment de comunicarte la mort de l'amic Vilàs, en el vapor Legazpi abans d'arribar a Manila atacat per la grippe, si veus an en Ricart pots communicarli aquesta trista nova.

Be plego per a que aquesta t'arribi a temps. digas an è Fabia i a tots els amics que un dia d'aquests els hi escriuré i tu disposa de ton affm.

Llorens i Artigas