ref: espinal-1920-19

imagen carta

Paris 13/03/1920

Estimat pare: He rebut les 500 pts i la seva lletra. Miri de venir el dia 5 i 6 del mes que ve perqué jo el 14 ja hauré de deixar la dispesa.

Com me convé molt avans de tornar a Catalunya visitar els Museus de Londres, podem anar-hi junts per Calais-Douvres que només hi ha hora 15 minuts de barco. Estic estudiant la cosa: amb 5 o 6 dies estarem llestos. Doncs fagis arreglar el passaport per Françá i Anglaterra. Jo deixaré per a més endevant visitar Bruxeles i Montoban per a poguer tornar plegats. El bitllet per a Londres ja el comprará a Paris. A demés valdrà més li busqui Hotel per a quan vingui que no pas dormir chez Mme. Bravais puig que no hi ha puesto.

Li recomano de nou porti l'Abundia i la Quica que'ls agradará molt. Ahir vaig anar convidat a sopar pel Sr. Miquel Argemí i la seva filla. Demá estic convidat pels Srs Calvet amb motiu de despedir al Sr. Argemi. Sento molt lo del seu costipat i desitjo força li passi depressa. ¿Ja va rebrer les modificacions de les finestres del taller en Puig Gairalt?

Una abraçada per a tots 

El seu fill que l'estima

Marian