MARIAN ESPINAL

[Pintor y coleccionista]

EPISTOLARIO #Maragall, Joan Anton

fecha referencia transcripción referencias
carta ref.Maragall-1926-1
Maragall, Joan Anton
Barcelona
01/09/1926
(fecha aprox.)
Maragall-1926-1

Joan Anton Maragall a M. Espinal

ESTABLIMENTS MARAGALL

Sr, Marian Espinal.

Tossa de Mar,

Amic Espinal,

Sento moltissim la nova que em doneu de no poguer concorrer al Salo de Tardor i us pregaria que encara que sigui fent un esforc, o encara que sigui amb una tela ja venuda (no exposada) poguessiu concorrer en aquest Salo, on podeu tenir la seguretat que el vostre nom hi faria bona manca,

Hem fet una cosa triada, res de grans barrejes, i vostre nom no pot mancar'hi, no deu mancar'hi, per lo tant, confio que encara que sia en les condicions que us he dit, d'una o altra manera hi sereu. No cal que us digui com quedarieu ben col·locat entre tots i amb un lloc de preferencia.

Vostre ben afectuosament

Joan Anton Maragall


Joan-Anton Maragall i Noble (Barcelona 1902 - 1993), fill del poeta Joan Maragall, fou un polític i marxant d’art.

otras referencias:

Saló de Tardor

Sala Parés

carta ref.Maragall-1927-1
Maragall, Joan Anton
Barcelona
29/09/1927
Maragall-1927-1

Joan Anton Maragall a M. Espinal

SALA PARÉS 

ESTABLIMENTS MARAGALL 

29/IX/27 

Amic Espinal, 

No us penseu que podeu estar-vos d'exposar al "Salo". Aixo de cap manera. Ara acaba de venir en Vila Puig i em diu de part vostra que penseu que no teniu res. Aixo no pot ser de cap manera, absolutament. A ben segur que deveu tenir alguna cosa a mig acabar, que amb una mica mes la tindreu llestra. Doncs, feu-me la merce d'acabar-la. Si aixo no fos, encara teniu alguna altra solucio. A casa vostra deveu tenir alguna tela no exposada encara doncs,,,, cap aqui. A mes d'aixo, encara teniu una altra solucio. Alguna de la darreres teles que deveu tenir col·locada a casa d'algun client, i que encara no s'hagi exposat, tambe pot venir... Veieu si en teniu de solucions. Pero ara que nosaltres hem fet un va i tot, i no ens hem estat de res per poguer fer una cosa com cal nomes mancaria que vos no vinguessiu. Aixo es absolutament impossible. Espero que em direu alguna cosa i poder aixis tenir el gust de rebrer una tela vostra, que no cal dir que mereixera tots els honors. 

Pero, ara, no fem bromes, 

Adeursiau, i no em feu aquesta mala passada 

Joan Anton Maragall

nombres citados:

Vila Puig, Joan